Újabb csapás az orosz légiközlekedésnek

A Sabre technológiai társaság, amely a globális utasfoglaló rendszert működteti, felmondta szerződését az orosz Aeroflot légitársasággal, így azok ajánlatai ezentúl nem szerepelhetnek az utazási irodák, utazási honlapok és egyéb online keresők kínálatában.

A Sabre által működtetett foglalási rendszerben történő megjelenés minden légitársaságnál létfontosságú elem, így a kiesés nemcsak a nemzetközi, hanem a belföldi foglalásokat is lényegesen megnehezíti.

A lépés a legújabb csapás az orosz légiközlekedés számára: múlt hét végén az Európai Unió és Nagy-Britannia zárta le légterét az orosz légitársaságok előtt, majd Kanada és az Egyesült Államok is megtette ezt a lépést, ezen a héten pedig az Airbus és a Boeing jelentette be, hogy felfüggesztik az alkatrészellátást és megszüntetik a támogatási szolgáltatásokat az orosz cégek számára.

Forrás: CNN / Kitekintő

Hozzászólások ()

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »