Orosz csapások érték Harkiv központját

Kedd reggel az orosz erők Harkiv belvárosát támadták; a csapások a Szabadság téren lévő kormányhivatalokat célozták. Az ukrán közösségi média csatornákon rohamtempóban terjedő videón egy rakéta csapódik be a Regionális Államigazgatás épületének homlokzatába. Az utóhatásról készült felvételeken kiégett autók és törmelékek láthatók a város főterén. A csapást helyi idő szerint 08:00-kor jelentették, sérültekről vagy áldozatokról egyelőre nem érkezett hír.

https://www.instagram.com/p/CajYH4vg-Au/
https://www.instagram.com/p/CajYPjeNkb8/
  • Friss cikkeink a témában:

Forrás: Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

Piaci körkép: fontos támaszt tesztel ma a DAX

A csütörtöki kereskedés az európai piacokon a befektetői hangulat kisebb javulását hozta, de a német határidős index (DE30) még mindig az 50 napos exponenciális mozgóátlag (kék görbe) és a 15 700 pontos lélektani szint által meghatározott tartományon belül forog.

Read More »

Az EP aggódik a 2024-es magyar soros elnökség miatt

Az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén állásfoglalást fogadott el, amelyben a képviselők elítélték, hogy Magyarországon szándékos erőfeszítéseket tesznek az uniós értékek szisztematikus aláásására, ez pedig aggodalomra ad okot, mert jövőre Magyarország tölti be az uniós tanács elnökségét - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Read More »