Hollywood is kiáll Ukrajna mellett

A Warner Bros, a Walt Disney és a Sony Pictures hétfőn közölte, hogy bizonytalan ideig leállítják filmjeik oroszországi bemutatását. Mindegyik stúdiónak vannak jelentős közelgő premierjei, amelyek a következő hetekben debütálnak a nemzetközi porondon. A Batman, az év egyik legjobban várt filmje pénteken kerül a mozikba Észak-Amerikában és számos tengerentúli területen, így Oroszországban is ekkor debütált volna.

“Az ukrajnai humanitárius válságra való tekintettel a WarnerMedia felfüggeszti a Batman című játékfilmjének bemutatását Oroszországban” – nyilatkozta a stúdió szóvivője. “Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását, és reméljük ennek a tragédiának a gyors és békés megoldását” – tette hozzá.

https://www.instagram.com/p/CajQC-3ssjJ/
  • Kapcsolódó cikkeink:

64 kilométer hosszú orosz konvoj tart Kijev felé

A FIFA és az UEFA kitiltotta az orosz focicsapatokat

Forrás: Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

Indul az új járványhullám Franciaországban

A koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése miatt Élisabeth Borne francia miniszterelnök kedden a maszk újbóli viselését ajánlotta országa lakóinak a tömegközlekedési járműveken, valamint a különösen veszélyeztetett emberek közelében. A járványügyi szakemberek szerint egy újabb, a kilencedik járványhullám érte el az országot.

Read More »