Pihenjen és szépüljön egyszerre! (x)

A rohanó hétköznapokban a legtöbbször nincs időnk arra, hogy a reggeli és esti hidratáló krémezésen, bőrápoláson túl nagyobb gondot fordítsunk arcunk, dekoltázsunk és egész testünk bőrének fiatalon tartására.

A lehető legjobb megoldás erre, hogy amikor elmegyünk valahová pihenni, az arcbőrünket, testünket is pihentessük, kényeztessük és ha lehet, újítsuk meg.

Fiatalító arckezelési csomagok

A hévízi Hotel Európa Fit****superior szálloda nemcsak a pihenni vágyóknak nyújt felejthetetlen élményeket, hanem azoknak is, akik szeretnék, hogy bőrük is kényeztetve legyen. Bármilyen korosztályhoz is tartozik Ön, részt vehet különféle fiatalító és bőrmegújító kezeléseken, amelyeket a hévízi Hotel Európa Fit****superior Vitalium Health & Beauty Szépségintézetének szolgáltatásai révén érhet el.

A legkeresettebb arckezelések magukba foglalják a bőrmegújító és fiatalító terápiákat, melyek antioxidáns tartalmukkal is energetizálnak és ellenállóvá teszik a bőrt az öregedés ellen. Az intenzív hidratálás enyhíti a bőrfelszíni ráncokat, a hajszáleres, ultraszenzitív bőrre pedig szintén külön kezelés kérhető. Akik igénylik, számukra intenzív ráncfeltöltő terápia is létezik ultramodern hatóanyagokkal.

Az Európafit a régióban egyedüliként dolgozik a francia professzionális mesterkozmetikummal, a Sothys-szal, mely egy valóságos csoda a bőrápolás területén. Hidratál és regenerál, lassítja az öregedési folyamatokat, méltán nevezik ezt a márkát a bőrápolás magasiskolájának!

Kozmetikai testkezelések

Ki ne élvezné, ha akár minden héten részt tudna venni egy kényeztető vagy frissítő masszázson? Amikor masszíroznak minket, egész testünk ellazul, miközben vérkeringésünk felpezsdül. A szervezetünk méregtelenít és elkezdi regenerálni magát. Különböző típusú masszázsok léteznek az egészen enyhe, simogató típustól kezdve az erős, minden izomköteget átmozgatóig, amely után bizony elképzelhető, hogy napokig izomlázunk lesz.

Nagyon fontos, hogy masszázs után rengeteg folyadékot fogyasszunk, hiszen beindult a méregtelenítésünk, izzadunk és wc-re kell mennünk. Ezt a folyadékhiányt sürgősen pótolnunk kell és segíteni a méregtelenítési folyamatokat.

Az Európa Fit szálloda ínyenc testkezelései túlmutatnak egy sima masszázson, és annál sokkal többet nyújtanak. Természetesen a hotel a masszázsok különböző típusai iránt elkötelezetteknek is kínál szolgáltatásokat, pl. alakformáló masszázst. A komplex testkezelést kipróbálni kívánók többféle lehetőségből választhatnak.

A Hévízen egyedülálló, rádiófrekvenciás testkezelés látványos testszépítő hatással bír. Elérhető narancsbőr elleni feszesítő kezelés vagy kimondottan a hasi idomok megváltoztatására irányuló terápia. Bármelyiket is próbálja ki Ön, biztos lehet benne, hogy látványos eredményeket fog elérni!

Mindezt kiegészítheti egészségmegőrző programokkal is, valamint a wellness és spa részleg fürdő- és szaunavilágának minden korosztály számára nyújtott felejthetetlen élményeivel.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek