Reptéri parkolási tippek, trükkök (x)

Amikor utazásra adjuk a fejünket, mindig tisztában vagyunk vele, hogy mennyi szervezéssel jár egy tökéletes vakáció előkészítése. Ne feledkezzünk meg a reptéri parkolásról sem, így garantáltan gondtalan lehet majd a kikapcsolódás. 

Jó szervezés – gondtalan utazás

A zavartalan utazás titka a jó előkészítés. Nagyon fontos a megfelelő úti cél kiválasztása és a repülőjegy lefoglalása, mindig győződjünk meg arról, hogy a jegyünk a pontos személyi adatainkat tartalmazza, akár többszöri ellenőrzéssel, számos kellemetlenségtől megkímélve ezzel magunkat. Készítsünk listát azokról a dolgokról, amelyeket szeretnénk magunkkal vinni az utazásra. Priorizáljunk, és csak a legfontosabb tételeket tegyük a bőröndbe, így garantáltan nem okoz majd problémát a csomag mérete.

A hely szűkössége ellenére gondoskodjunk arról, hogy megfelelő mennyiségű váltóruha legyen nálunk, hiszen bármikor történhet egy nemkívánatos baleset a holmijainkkal, például leönthetjük magunkat, vagy lefröcskölhetnek minket színes ételekkel.

Mindig érkezzünk időben a repülőtérre, ehhez azonban nagyon fontos a megfelelő reptéri parkoló kiválasztása.

Reptéri parkolásra vonatkozó tanácsok

A Budapest Reptér Parkoló reptéri parkolás szolgáltatása kiváló megoldást nyújt arra, hogy autónkat biztonságban tudjuk az utazásunk időtartama alatt. Van néhány olyan tényező, amire mindenképpen érdemes odafigyelni ennek kapcsán. Az első és legfontosabb, hogy mindig foglaljunk időben parkolót és ne hagyjuk az utolsó pillanatra. Semmit nem veszítünk, ha ezt a megoldást választjuk, hiszen a foglalás elküldésekor nem kell fizetni, elegendő csak a helyszínen a parkolás befejeztével kiegyenlíteni a számlát, amire készpénzes és bankkártyás fizetéssel is egyaránt lehetőségünk van.

A másik fontos tényező, hogy mindig mérlegeljünk. Vegyük figyelembe a parkolói árakat, a repülőtértől való távolságot és az ügyfél-elégedettséget, amiről a vásárlói visszajelzések alapján tudunk informálódni.

A repülőtértől való távolságon túl érdemes olyan szempontokat is figyelembe venni, mint például az, hogy a transzferjárat útvonalát ne keresztezze lámpás vasúti kereszteződés, hiszen egy esetleges piros lámpával értékes perceket veszíthetünk. Gyakran esünk abba a hibába, hogy a reptérhez legközelebbi parkolót választjuk, ahonnan gyalogosan megközelíthetjük a járatunkat, viszont sokszor nem számolunk az akár 1 km-es sétával, ami esőben, hóban rendkívül kellemetlen lehet.

Nem minden a közelség

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy nem mindig a legközelebbi parkoló a legjobb választás számunkra. Akadhatnak olyan problémák, mint például a transzferjárat nélkülözése, ami kényelmetlenné teszi majd az utazásunk első napját. Érdemes olyan reptéri parkolót választani, ami komplex szolgáltatást nyújt és közvetlenül a reptér bejáratához szállít minket.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Két hónapos csúcsa közelében forog a DAX

Kedvező ma a hangulat az európai tőzsdéken, amit az egészségügyi, illetve az utazási és szabadidős szektorok papírjainak emelkedése vezet. A friss GDP-adatok azt mutatták, hogy a brit gazdaság a vártnál kevésbé esett vissza a második negyedévben, ennek ellenére a brit gazdaság kilátásai továbbra is gyengék.

Read More »

Egyhavi csúcson járt ma az euró

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon. Az eurót a dollárral szemben ismét 1,03 felett jegyzik, ami egy hónapos csúcsot jelent. A dollár árfolyamának gyengülése a vártnál alacsonyabb amerikai inflációs adatok miatt következett be.

Read More »