Deja vu: turistahajókon támad a vírus

Legalább négy amerikai turistahajó kikötési engedélyét tagadták meg az útvonalaikat érintő városokban, mivel a hajók fedélzetén több koronavírus-fertőzöttet azonosítottak. 

A Holland America által üzemeltetett Line Koningsdam nevű hajón a személyzet 21 tagja kapta el a vírust, a Carnival Freedom a karib-szigeteki Bonaire és Aruba kikötőiben vált nemkívánatos vendéggé, miután néhány utas pozitív tesztet produkált.

https://www.instagram.com/p/CX_jjrIN0ci/

Szintén ebben a térségben jártak pórul a Royal Caribbean cég Odyssey of the Seas hajójának utasai, miután 55 – egyébként teljes oltással rendelkező – személy, utasok és a személyzet tagjai vegyesen, pozitív tesztet produkáltak.

A Seven Seas Mariner utasait pedig a kolumbiai Cartagenában ben engedték kiszállni, mert a személyzetből hat fő, az utasok közül pedig egy fő fertőzöttnek bizonyult.

Forrás: ABC News / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »