Költöztetés Budapest belvárosában, extrákkal (x)

Egy költöztetés Budapest belvárosában sok esetben nem egyszerű feladat. Mégis vannak olyan profi cégek, akik nem csak megoldják a feladatot, de még extra szolgáltatásokat is kínálnak.

Hogy mik ezek, és miért érdemes ezeket is igénybe venni? Lássuk!

Költöztetés Budapest belvárosában

Amikor a fővárosunk belső kerületeiben kerül sor egy költözésre, akkor ott lehetnek gondok. Legtöbbször a helyhiány okozza a problémát, de közbejöhet más is. Például az, hogy egy hiénába fut bele az ember, ha óvatlan, aki csak megnehezíti (és megdrágítja) az egész folyamatot. Ügyelnünk kell arra, hogy jól válasszunk partnert a feladatra. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy időben és megfelelő minőségben elkészülnek a rájuk bízott dolgokkal. Ha ez megvan, akkor nincs más dolgunk, mint becsomagolni a bútorainkat. Vagy talán még ennyi se?

A szállítandó bútor csomagolása

Lehet, hogy még a becsomagolással sem kell bíbelődnünk, ha jól választottunk céget. Ugyanis amellett, hogy intézik a költözést, még a bútorok előkészítésének terhét is leveszik a vállunkról, ha szeretnénk. Így válik egy igazi álommá a költöztetés Budapest belvárosában!

A szakszerű csomagolás, előkészítés egy nagyon fontos része az egész folyamatnak. Ha itt hibázunk, akkor probléma lehet az út során, és akár sérülés is lehet a vége. Mit csinál ezért egy jó szakemberekből álló cég? Egyrészt ellenőrzi indulás előtt az általunk előkészített bútorainkat. Másrészt, ha szükséges, igazítanak még a védelmen, és ügyelnek a felpakolásnál is, hogy minden védve legyen pokrócokkal és megfelelő rögzítéssel. Harmadrészt kínálnak olyan lehetőséget is, hogy ők maguk készítik elő vagyontárgyainkat a nagy utazásra.

Ha ez utóbbit választjuk, mint extra szolgáltatást, akkor azzal biztosan jó kezekbe adjuk a szekrényünket, ágyunkat és igazából mindenünket. A szakemberek ugyanis szakszerű munkát végezve kezdik el felpakolni bútorainkat a teherautóra. Amit kell, azt szétszednek, amit nem, azt pedig élvédőznek, zsugorfóliáznak, buborékfóliáznak, ha szükséges. Garantáltan megkapják a megfelelő védelmet.

További extrák

Nem elég, hogy gond nélkül el tudjuk pakoltatni az egész lakást, de még további extra szolgáltatásokat is kérhetünk a profiktól. Ha nekünk például nincs kedvünk, időnk vagy affinitásunk ahhoz, hogy kikössük és bekössük a mosógépet, mosogatógépet, azt is megoldják. Vagy a csillárok áttelepítése is ilyen, amit szintén elvégeznek helyettünk, ha kérjük.

Gondolj csak bele, hogy ez mekkora versenyelőnyt jelent a profi piaci szereplőknek! És nem csak azok fogják igénybe venni, akik idősek, nehezen mozognak, hanem az is, aki szimplán nem akar vele foglalkozni.

Mi van, ha mégis megtörténik a baj?

Emberből vagyunk, hibázhatunk. De nem abban, hogy előre közöljük, hogy mi történik akkor, ha valami megsérül. A legjobbak ugyanis minden eshetőségre felkészülnek, még arra is, ami elvileg nem történhet meg.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »