A privát szféra védelmében (x)

Stephen King szerint „Az emberi természetet nem lehet elítélni, és van-e emberibb dolog, mint a kíváncsiság?” Ezzel az állítással teljes mértékben egyet lehet érteni, ám nem mindig lehet rajta örvendezni.

A kíváncsiság által gyarapodott az emberiség tudáskincse. Nélküle nem lennének újdonságok, folyton-folyvást ugyanazokat élnénk meg nap mint nap. Az újítók, a dolgokat kutatók azonban a történések mögé akartak és akarnak ma is látni. Meg szeretnék érteni világunk mozgatórugóit. Ezzel nincs is semmi baj. A probléma azokkal van, akik nem tisztelik mások privát szféráját, és túlzott kíváncsiságukkal megzavarják azt. Ez ellen igazán sokat tudunk tenni.

Árnyékolóháló a medence közelében – az igazi védelem

Az otthonunk az erős várunk. Az a hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, és ki tudunk kicsit ereszteni. Nem kötnek minket gúzsba a hétköznapjainkra oly jellemző, igen szigorú társadalmi korlátok, nem kell minden áron „megfelelni” mindenfajta írott vagy íratlan szabálynak, elvárásnak.

Az ilyen szituációkhoz azonban nem igazán illenek a kíváncsi tekintetek. Ekkor jön nagyon jól a kerítésre vagy akár az erkélyre is egyszerűen és gyorsan felrögzíthető árnyékolóháló a Medence Óriás kínálatából. Ez a több változatban elérhető kiváló termék a nem kívánatos tekintetek kizárása mellett még – a nevéből is adódóan – a naptól, a széltől és a szennyezőanyagok vízbe jutásától is képes védelmet biztosítani. Egy háló a medence fölött kifeszítve megakadályozza a kerti hulladék nagy részének vízbe pottyanását. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg, mert így kevesebbet kell a vízkezeléssel bajlódnunk.

Nagyon sokoldalú találmány

Az árnyékolóháló, illetve az árnyékolófalak, melyek leginkább a paravánokhoz hasonlíthatók, 30%-tól 99%-ig képesek takarást és védelmet biztosítani. Lényegében majdnem teljesen átlátszatlan felületet képezhetünk velük. Emellett érdemes még szót ejteni az ezek által biztosított UV-védelemről is, mely az egyre extrémebb nyári napsütésben napról napra fontosabbá válik.

A mára már alapvető bőrvédelem mellett a kerti medencénk anyagát, a gyermekmedencét, napozóágyakat és a pancsolós termékeket is érdemes ezzel a nagyon sokoldalú találmánnyal védeni. A Medence Óriás által forgalmazott árnyékolókra 3 év garanciát kapnak a vásárlók.

Védelem és komfortérzet a kertben

Egyáltalán nem bonyolult az árnyékolóháló felszerelése. A többféle méretben és tekercsben kapható terméket a hazaszállítást és kicsomagolást követően ollóval egyszerűen a kívánt méretre lehet szabni. Például a 30%-os takarást biztosító árnyékolóhálót egyszerűen rögzíthetjük a kerítésre gyorskötözőkkel, legyen az átlátszó dróthálós, drótfonatos vagy vadhálós kerítés. És ettől kezdve csalódást fogunk majd okozni a privát szféránk iránt érdeklődőknek. Nagyon erős takarásban lesz majd a kerti medencénk, a szép gyep és minden, amit óvni szeretnénk.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Ismét leminősítette Ukrajnát a Moody’s

Az eddigieknél is nagyobb adóskockázatot jelző szintre minősítette vissza Ukrajnát pénteken a Moody's Investors Service, elsősorban azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy az Ukrajna elleni orosz invázió elhúzódásával növekednek az ukrán adóssághelyzet fenntarthatóságát terhelő kockázatok.

Read More »