Kültéri játékok télire: elektromos gokart és játékház (x)

Attól, hogy beköszöntött a hideg idő, még nyugodtan játszhatnak kint a friss levegőn a gyerkőcök. Sőt! A testi-lelki egészségük szempontjából különösen fontos, hogy ne csak a négy fal között üljenek.

Szuper kültéri játékokkal is el lehet ütni az időt!

Ötlet a kinti játékhoz: menő elektromos járgányok

Mi sem lehet izgalmasabb egy kisgyerek számára, mint az őt körülvevő világ felfedezése. Télen is célszerű minél többet kint lenni a szabadban, ugrálni, futkározni. Bár nyáron egyszerűbb a dolog, mert nem kell beöltözni a kinti játékhoz, de a tél, a hideg sem veszi el a lurkók kedvét egy kis testmozgástól.

De mit is játsszanak odakint? Íme, néhány ötlet!

Szuper elektromos járgányokat találtunk a Homelux webáruházban a kültéri játékok között. Akkumulátoros járművek sokaságával találkozhat az, aki ellátogat a honlapra. Ezeket a menő kocsikat, gokartokat ingyen házhoz szállítással lehet megvásárolni, és garancia is jár a termékekre.

Elektromos járművek 3-8 éves korig

Gyermekmotor, quad és gokart is található a legnépszerűbb járgányok között. Kisfiúknak és kislányoknak is ajánlottak ezek a kültéri játékok. 3-8 éves kor között használhatók, a szülők súlyát már sajnos nem bírják el.

Az egyik legkülönlegesebb termék a Homeluxnál az akkumulátoros tűzoltó autó, melyet még a felnőttek is szívesen vezetnének. Ez is, akárcsak a többi elektromos jármű, távirányítóval is működik, így még a kisgyerekek is biztonságosan használhatják.

És hogy mitől olyan vagány ez a piros kocsi? USB-csatlakozó is van benne, ezért MP3-lejátszó vagy telefon is csatlakoztatható hozzá: szólhat a zene, miközben a gyerkőc nyomja a gázpedált! S ez még nem minden! Tűzoltó sisak, fecskendő és tűzoltó készülék is tartozik a kellékei közé, így a szerepjátékok során is használható az autó.

Már nagyobb gyerekeknek, 8-10 éveseknek tervezték az elektromos gokartokat, melyekből többféle verzió is kapható. A csendes, környezetkímélő járművel örömmel játszanak a gyerkőcök. Arra azonban figyeljünk: közútra nem mehetnek vele! Bukósisakot is vásároljunk az elektromos járművek mellé!

További ötletek kültéri szórakozáshoz

Bár a motorozás, autókázás minden gyerek számára elérhető, ezek mégiscsak fiús játéknak számítanak. A kislányoknak is kínál azonban kültéri játékokat a Homelux: például a csodaszép, tartós játékházakat. Ezek a műanyag házikók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így télen is kint maradhatnak a kertben. Az UV-fény sem tesz bennük kárt, a vidám, élénk színüket hosszasan megőrzik.

Szerepjátékokhoz, babázáshoz, iskolás, boltos, éttermes játékokhoz ajánljuk őket. Élvezetes bennük elbújni, kiszolgálni bentről a vevőket vagy egyszerűen csak mesebeli királykisasszonyként viselkedni és kastélyként használni a házikót. Alapterülettől függően többen is elférnek egy ilyen kerti lakban, a szülők pedig a nagy ablakokon keresztül kísérhetik figyelemmel, mi zajlik odabent.

Látható, hogy télen is lehet találni izgalmas szórakozásokat odakint az udvaron is.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »