A lámpa dekorációs elemként is megállja a helyét

Egy lámpa nemcsak világítóeszközként funkcionálhat. Ha ez így lenne, akkor te is megelégednél egy szimpla izzóval, ami a plafonról egy vezetéken lóg le.

Még elképzelni is borzongató lenne azt a sivárságot, amit ez a megoldás képviselne.

Az otthonod rád is vall

Te is szereted szép dolgokkal körülvenni magad. Amikor az otthonodat alakítgatod, olyan tárgyakat, bútorokat halmozol fel, amik a saját ízlésedet, stílusodat, végső soron a személyiségedet tükrözik. A dekorációs elemekkel még további hatásokkal egészíted ki vagy fokozod az eddig elért stílust.

Dekorálásnál nagyon fontos a részletek kidolgozása, azaz a felhasználásra kerülő dekorációs elemek összhangjának megteremtése. Ez vonatkozik a formákra, a felhasznált alapanyagokra, a színekre. A kapott eredmény egyszerre legyen mutatós, esztétikus, egyedi és harmonikus.

A dekorációs elemek 

Az otthonod szebbé tételéhez számtalan eszköz áll a rendelkezésedre: örökzöldek, képek, drapériák, porcelánok. Felsorolni is nehéz, mi mindent alkalmazhatsz annak érdekében, hogy az otthonod még szebbé varázsold.

Kiváló dekorációs elemeket jelenthetnek a különböző stílusú, formájú, anyagú és kivitelezésű lámpák is. Ráadásul egyszerre több szempontnak is megfelelnek, hiszen a megjelenésük stílusán kívül maga a fény is, amit szolgáltatnak, dekorációs feladatokat is betölthet. Gondolj itt a fényerő-szabályozásban, a színhőmérséklet-állításban, a fény színének változtathatóságában rejlő végtelen lehetőségre.

Design lámpák, designos otthonok

Az esztétikum a lakberendezésben elengedhetetlen. Emiatt a gyártók arra törekednek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek változatos kivitelezésükkel, egyedi kialakításukkal, anyagkombinációikkal minél szélesebb igényeket kielégíthessenek. Így születnek meg évről évre azok a csodaszép design lámpák, amelyek könnyen magukkal ragadhatnak téged is.

Egy jól megválasztott asztali vagy állólámpa éppúgy nagy hatást gyakorolhat egy helyiség enteriőrjére, mint egy egyedi design falilámpa vagy falikar. A megfelelő világítóeszköz kiválasztása nem mindig könnyű feladat. Miért? Mert az ízlésedet, az elképzeléseidet össze kell egyeztetni azzal az el nem hanyagolható ténnyel, hogy nem mindegy, melyik helyiségbe milyen világítás szükséges. Design ide vagy oda, de egy óriási kristálycsillár nem lóghat az előszobában, ahogy egymagában az asztali lámpa sem elegendő a nappaliba.

Fali lámpa, LED izzóval

Sokan választják a design fali lámpa előnyeit akkor, amikor az előszobába, nappaliba, folyosón vagy a hálószobába keresnek világítóeszközt. Akár hagyományos izzóval is felszerelhetőek. Neked igazán kár lenne ezt a ma már elavult technológiát alkalmaznod, amikor a LED fényforrások is a rendelkezésedre állnak.

A LED izzók a technológiának köszönhetően rengeteg energiát és pénzt spórolnak meg neked évente. A hosszú élettartam, a költséghatékonyság, a csökkenő szén-dioxid-kibocsátás mind-mind e mellett szólnak. Ráadásul egyúttal az okosotthon kialakítás eszközei is.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »