Felállították New York 24 méteres karácsonyfáját

A tavalyi szünet után idén újra felállították New Yorkban a Rockefeller Centerben az óriás karácsonyfát, mely közel 12 tonnát nyom körülbelül 24 méter magas. 

Az idei évre egy 85 éves norvég fenyőfát válaszottak, melyet több mint 50 ezer többszínű LED-égővel díszítettek fel, a tetejére pedig egy Daniel Libeskind által tervezett háromdimenziós, hárommillió darab Swarowski kristállyal ellátott csillag került.

Forrás: NYTimes / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

11 havi mélyponton az euróövezeti BMI

A vártnál minimálisan nagyobb mértékben lassult az euróövezet gazdasági teljesítménynövekedése januárban, tizenegy hónapja a legkisebb emelkedést mutatta a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzési menedzser indexének hétfőn ismertetett előzetes értéke.

Read More »

Kiürítik a kijevi amerikai nagykövetséget

A brit külügyminisztérium vasárnap ismertetett értesülései szerint Moszkva Oroszországgal baráti viszonyt ápoló ukrán politikusokat akar hatalomra juttatni Kijevben. Az amerikai belügyminisztérium felszólította a Kijevben lévő amerikai nagykövetségen dolgozók családtagjait, hogy hagyják el az országot, mivel az orosz támadás bármikor megkezdődhet.

Read More »

Leave a Reply