Otthon is javíthatók lesznek az Apple telefonjai

Az Apple szerda este bejelentette, hogy otthon elvégezhető javítási programot indít jövő év elejétől az Egyesült Államokban, melynek keretében az ügyfelek alkatrészeket tudnak majd rendelni a cégtől és azt saját maguk, otthon ki is tudják majd cserélni Apple telefonjaikban és Mac számítógépeikben.

Első körben a képernyőt, az akkumulátort és a kamerát tudják majd házilag cserélve javítani az iPhone 12 vagy iPhone 13 tulajdonosok, de később további alkatrészek is elérhetők lesznek.

Az Apple mindezidáig éppen a fent leírt otthoni javítások és a harmadik felek által gyártott alkatrészek ellen lobbizott, biztonsági vagy teljesítménybeli problémákat emlegetve, de úgy tűnik, ez a hozzáállás változóban van.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: CNBC / Instagram

Friss hírek

Meglepetést okozott a francia előválasztás

Valérie Pécresse, a Párizs körüli Ile-de-France régió elnöke és Eric Ciotti dél-franciaországi képviselő jutott tovább csütörtökön a francia jobbközép Köztársaságiak (LR) államfőjelölt-választó szavazásának második fordulójába; előbbi a párt liberálisabb szárnyához, míg az utóbbi a legjobboldalibb, bevándorlásellenes szárnyához tartozik.

Read More »

Leave a Reply