Otthon is javíthatók lesznek az Apple telefonjai

Az Apple szerda este bejelentette, hogy otthon elvégezhető javítási programot indít jövő év elejétől az Egyesült Államokban, melynek keretében az ügyfelek alkatrészeket tudnak majd rendelni a cégtől és azt saját maguk, otthon ki is tudják majd cserélni Apple telefonjaikban és Mac számítógépeikben.

Első körben a képernyőt, az akkumulátort és a kamerát tudják majd házilag cserélve javítani az iPhone 12 vagy iPhone 13 tulajdonosok, de később további alkatrészek is elérhetők lesznek.

https://www.instagram.com/p/CWa-WLylng3/

Az Apple mindezidáig éppen a fent leírt otthoni javítások és a harmadik felek által gyártott alkatrészek ellen lobbizott, biztonsági vagy teljesítménybeli problémákat emlegetve, de úgy tűnik, ez a hozzáállás változóban van.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Az Apple lett a világ legértékesebb márkája

Erőfölénnyel való visszaélés miatt panaszolták be az Apple-t Németországban

Forrás: CNBC / Instagram

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »