Távozik a Momentum éléről Fekete-Győr András

Miután vasárnap a Momentum küldöttgyűlése megvonta tőle a bizalmat, Fekete-Győr András addigi pártelnök bejelentette: lemond a tisztségéről.

A testület azért ült össze, mert a politikus bizalmatlansági szavazást kért maga ellen azután, hogy az utolsó helyen végzett az ellenzéki miniszterelnök-jelölti szavazáson.

Mint fogalmaz: „A mai napon a Momentum Küldöttgyűlése a miniszterelnök-jelölti eredményem tükrében nem szavazott bizalmat nekem. Ezért a pártelnöki tisztségről lemondtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Momentum alapítójaként és egyik vezető politikusaként ne venném ki a részemet abból a munkából, ami előttünk áll: kormányváltás, rendszerváltás, korszakváltás. (…) Biztos vagyok benne, hogy a Momentum következő elnöke és vezetése még erősebbé, még sikeresebbé fogja tenni a Momentumot és az új politikai generációt. Én pedig minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a következő elnök, a Momentum, és az összefogás sikeréért.”

https://www.instagram.com/p/CU3Sg4Sofpm/
  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: Instagram

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »