A Facebook 2023 januárjáig meghosszabbította Trump kitiltását

A Facebook pénteken bejelentette, hogy 2023 január 7-ig meghosszabbították Donald Trump volt amerikai elnök kitiltását a cég közösségi platformjairól, így a Facebookról és az Instagramról. A 2023 januári időpont előtt a cég újra meg fogja vizsgálni, hogy a közbiztonságra nézve jelenthet-e veszélyt a fiók újraengedélyezése és ez alapján döntenek majd a továbbiakról. 

A Capitoliumnál januárban történt események után a legnagyobb közösségi oldalak és internetes videómegosztó portálok egymás után döntöttek arról, hogy eltiltják a volt elnököt fiókjainak használatától, a Twitter örökös kitiltást jelentett be, a Facebook és a Youtube pedig ideiglenesen függesztette fel Trump fiókjainak használatát, de még egyik cég sem döntött az újbóli aktiválásról.

Friss hírek

Boris Johnson belebukhat a buli-botrányba

A brit kormány egykori minisztereinek egyike is lemondásra szólította fel szerdán Boris Johnson miniszterelnököt, aki az utóbbi hetekben kormányfői megbízatásának eddigi legnagyobb politikai botrányába keveredett a koronavírus-járvány elleni szigorú korlátozások idején rendezett Downing Street-i bulik miatt.

Read More »

Leave a Reply