A Facebook 2023 januárjáig meghosszabbította Trump kitiltását

A Facebook pénteken bejelentette, hogy 2023 január 7-ig meghosszabbították Donald Trump volt amerikai elnök kitiltását a cég közösségi platformjairól, így a Facebookról és az Instagramról. A 2023 januári időpont előtt a cég újra meg fogja vizsgálni, hogy a közbiztonságra nézve jelenthet-e veszélyt a fiók újraengedélyezése és ez alapján döntenek majd a továbbiakról. 

A Capitoliumnál januárban történt események után a legnagyobb közösségi oldalak és internetes videómegosztó portálok egymás után döntöttek arról, hogy eltiltják a volt elnököt fiókjainak használatától, a Twitter örökös kitiltást jelentett be, a Facebook és a Youtube pedig ideiglenesen függesztette fel Trump fiókjainak használatát, de még egyik cég sem döntött az újbóli aktiválásról.

https://www.instagram.com/p/CPtLxAgDf34/

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »