A Fox News-hoz szerződött Mike Pompeo

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News – jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le, múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt – áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a „Fox and Friends” című reggeli műsorban is.

https://www.instagram.com/p/CNaaN67L3fU/
„Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival” – közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

Forrás: MTI / Fox News

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »