A Fox News-hoz szerződött Mike Pompeo

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News – jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le, múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt – áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a “Fox and Friends” című reggeli műsorban is.

“Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival” – közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

Forrás: MTI / Fox News

Felkapott hírek

Friss hírek

Négy hétre lezárják Szingapúrt

Szingapúr a világ egyik legkevésbé fertőzött országa, a koronavírus-járvány első hulláma óta nem volt érzékelhető növekedés az esetszámokban, a napi új fertőzöttek száma utoljára tavaly szeptemberben járt napi 50 felett és eddig összesen 31-en haltak meg a betegségben az 5,89 millió lakossal rendelkező országban.

Read More »