Arany Trump-szobor a republikánus konferencián

Idén Donald Trump korábbi amerikai elnök is a CPAC (Conservative Political Action Conference) előadói között van. A szervezők – vélhetően az exelnök előtt tisztelegve – úgy döntöttek, jó ötlet egy arany színű Trump-szobor felállítása a rendezvény helyszínén.

https://www.instagram.com/p/CLr4waYAzLD/

A figura többeket sokkolt, Joyce Alene, az Alabamai Egyetem jogászprofesszora például így fogalmaz Twitter-bejegyzésében: „Idáig süllyedt a Republikánus Párt.”

A CPAC az American Conservative Union által évente szervezett, több ezer fő részvételével zajló politikai konferencia, az amerikai republikánusok egyik legfontosabb fóruma, amelyen a Republikánus Párt politikusai, szakértői, újságírók és politikai tanácsadók vitatják meg a konzervatív politika amerikai és nemzetközi helyzetét, illetve az azt érő kihívásokat.

  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: The Independent

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »