Arany Trump-szobor a republikánus konferencián

Idén Donald Trump korábbi amerikai elnök is a CPAC (Conservative Political Action Conference) előadói között van. A szervezők – vélhetően az exelnök előtt tisztelegve – úgy döntöttek, jó ötlet egy arany színű Trump-szobor felállítása a rendezvény helyszínén.

A figura többeket sokkolt, Joyce Alene, az Alabamai Egyetem jogászprofesszora például így fogalmaz Twitter-bejegyzésében: “Idáig süllyedt a Republikánus Párt.”

A CPAC az American Conservative Union által évente szervezett, több ezer fő részvételével zajló politikai konferencia, az amerikai republikánusok egyik legfontosabb fóruma, amelyen a Republikánus Párt politikusai, szakértői, újságírók és politikai tanácsadók vitatják meg a konzervatív politika amerikai és nemzetközi helyzetét, illetve az azt érő kihívásokat.

  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: The Independent

Felkapott hírek

Friss hírek

Ma nyitnak az üzletek és teraszok Angliában

A hétfőn életbe lépett második átfogó enyhítési intézkedés értelmében kinyithatnak a nem alapvető közszükségleti cikkeket árusító üzletek és a belföldi turizmus is megindulhat. Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 270 ezer Nagy-Britanniában - ez az adat január végén még 2 millió feletti volt.

Read More »