Az Ethereum árfolyama is új magasságokba kapaszkodik

Az Ethereum értéke kedden 17%-ot erősödve 1439 dollárra emelkedett, ami szinte rekordnak számít a kriptopénz tekintetében – írja a CNBC a CoinDesk adataira hivatkozva.

Ez alig marad el a valaha mért legmagasabb, 1448 dolláros rekordértéktől, amelyről 2018 elején számoltak be, amikor is a Bitcoin és a hozzá hasonló főbb kriptovaluták új magasságokba emelkedtek. Az Ethereum – csakúgy, mint a Bitcoin – most megint megállíthatatlan; piaci kapitalizációja egy év alatt csaknem megduplázódott.

  • Kapcsolódó cikkünk:

Forrás: CNBC / Instagram

Felkapott hírek

Friss hírek

Elítélték Sarkozyt, de nem kell börtönbe vonulnia

A volt köztársasági elnököt azzal vádolták, hogy meg akart vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe. Nicolas Sarkozynek azonban nem kell börtönbe vonulnia, egyrészt fellebbezhet az ítélet ellen, másrészt kérheti, hogy háziőrizetben, elektromos karpereccel töltse le büntetését.

Read More »

DAX elemzés: javul az index technikai képe

A DAX (DE30) ma folytatja a pénteken megkezdett felépülését, az index ma átugrotta az 50 órás és a 200 órás mozgóátlagokat, illetve tesztelni tudta a legutóbbi korrekció 61,8%-os visszatérési szintjét 13.970 pontnál. Az S&P az eddigi negatívról pozitívra javította a Deutsche Bank adósminősítésének kilátását.

Read More »