Donald Trump elkapta a koronavírust

Donald Trump amerikai elnök pénteken egy Twitter-bejegyzésben jelentette be, hogy neki is és feleségének is pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért karanténba vonulnak.

A 74 éves Trump már csak életkorából kifolyólag is a veszélyeztetett csoportba tartozik, és bár hivatali ideje alatt végig jó egészségnek örvendett, nem ismert, hogy rendszeresen sportolt vagy egészséges étrendet követett volna.

Az elnök valószínűleg egyik közeli tanácsadójától, Hope Hickstől kapta el a betegséget, akiről az amerikai sajtó csütörtök este közölte, hogy pozitív lett a vírustesztje, és akivel Trump a napokban többször is együtt utazott az elnöki különgépen.

A fejlemény a lehető legrosszabbkor jött Trump számára, mivel ez drámai módon megváltoztathatja az elnökválasztási versenyt – a választásig ráadásul mindössze egy hónap van hátra.

Forrás: Reuters / Twitter

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »