Újra kiadják a Linkin Park első lemezét

Eredeti kiadásának huszadik évfordulóján újra megjelenik a Linkin Park debütáló lemeze, a Hybrid Theory. A nu metál színtér kiemelkedő amerikai zenekarától több különlegesség mellett egy eddig soha nem hallott felvétel is felkerül a kiadványra.

Az 1996-ban alakult Linkin Park Hybrid Theory című, a Warner gondozásában 2000-ben megjelent lemeze a 21. század legjobb eladásokat produkáló debütalbuma volt, csak az Egyesült Államokban több mint tízmillió, világszerte mintegy 25 millió példány fogyott belőle – közölte a kiadványt Magyarországon forgalmazó Magneoton.

https://www.instagram.com/p/CD61ClrJrY6/

A Hybrid Theory születésnapi verziója október 9-én kerül a boltokba. A box setben összesen nyolcvan dal, köztük tizenkét kiadatlan felvétel, négyórányi videó, három teljes koncertfelvétel, és egy 80 oldalas könyv kapott helyet, eddig nem publikált fotókkal. A monumentális doboz mellett elérhető lesz egy négy vinyles és egy dupla CD-s kiadvány, valamint természetesen digitálisan letölthető verzió is.

A kiadatlan felvételek egyike a most közzétett She Couldn’t, amelyet az együttes 1999-ben rögzített, de a szám végül nem került fel az albumra.

Forrás: MTI / Instagram

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »