Az amerikai turistákat kitiltották a Bahamákról

A bahamai kormány a múlt héten megtiltotta a beutazást az Egyesült Államokból és más olyan országokból, ahol rohamosan növekszik a koronavírusos esetek száma. A lépésre azért van szükség, hogy megakadályozzák a járvány további terjedését a karibi államban.

A Bahama-szigetek július 22-étől kezdődően nem engedi be a nemzetközi kereskedelmi járatok utasait, kivéve az olyan, az Egyesült Királyságból, az Európai Unióból vagy Kanadából érkező látogatókat, akik rendelkeznek negatív koronavírus-teszttel – jelentette be Hubert Minnis miniszterelnök a múlt hét elején.

Az óceánjárók utasai sem léphetnek be a szigetek területére, ugyanakkor a privát nemzetközi járatok, a charter-gépek és a jachtok bármely országból jöhetnek.

A teljes cikk angol nyelven elérhető a CNN oldalán.

Tovább olvasom →

 

Forrás: CNN / Instagram

Felkapott hírek

Friss hírek

Még mindig a Fed döntéseit emésztik a piacok

Pici elmozdulásokkal, vegyesen nyithatnak a főbb nyugat-európai értéktőzsdék pénteken. Nem várható olyan adat vagy esemény, amely új irányt diktálhatna a piacoknak, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve hangnemének szigorodása meglepetést okozott a hét második felében.

Read More »