Új filmzenét ír a Daft Punk

A franciák talán legelismertebb elektronikus zenei „exportcikke”, a Daft Punk megerősítette, hogy egy új film zenéjén dolgoznak, Dario Argento rendezésében készül az Occhiali Neri (lefordítva Fekete Szemüveg) című film, melyhez a francia duó szállítja a zenei hátteret.

A La Repubblica olasz napilap szólaltatta meg a rendezőt, aki elmondta, hogy korábbi műveinek nagy rajongói a Daft Punk tagjai (Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo), és amikor megtudták, hogy egy új filmen dolgozik, kapcsolatba léptek vele és megkérték, hogy dolgozzanak együtt. Azt is hozzátette, hogy a duó hamarosan elküldi neki az első dalokat és amint lehetséges lesz, Rómában személyesen is találkoznak.

https://www.instagram.com/p/B_hV-fbgrno/

Maga a film is Rómában és környékén játszódik, a történet középpontjában pedig egy kínai nő és gyermeke áll. Dario Argento lánya, Asia Argento is sterepet kap a filmben, a forgatás várhatóan szeptemberben kezdődik majd.

Forrás: Mixmag / Instagram

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »