Őszre halasztják az új James Bond film premierjét

A koronavírus-járvány miatt áprilisról novemberre halasztották az új Bond-film premierjét – adta hírül a BBC News. A Nincs idő meghalni producerei szerdán a közösségi médián jelentették be, hogy hét hónappal eltolták a film forgalmazását.

A Twitter-üzenet szerint az MGM és a Universal stúdió, valamint Michael G. Wilson és Barbara Broccoli Bond-producerek a globális mozis helyzet „alapos megfontolása és értékelése” alapján döntöttek úgy, hogy a film bemutatását 2020 novemberére halasztják.

https://www.instagram.com/p/B9Ub9SHD2WR/

Bond-rajongók korábban nyílt levélben fordultak a producerekhez és a stúdiókhoz, hogy halasszák el az új James Bond-film április elejére kitűzött premierjét a koronavírus-járvány miatt. A levélben ők még nyári bemutatót javasoltak, és hangsúlyozták:

„Itt az ideje az emberek egészségét a marketingütemterv elé helyezni”.

Forrás: MTI / Instagram

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »