Már világszinten is a TOP5-ben van a magyar ingatlanpiac áremelkedése

Az Economist készített egy érdekes összesítőt a 2013 év végétől 2018 év végig tartó ötéves időszak áremelkedéseiről a világ országaiban.

A listát Törökország nyitja 67,3%-kal, majd Írország és Izland következik, szintén 60% feletti drágulással. A negyedik helyen India áll 54,3%-kal, de alig van lemaradva ettől az értéktől Magyarország, 53,7%-os volt a drágulás átlagos mértéke a vizsgált időszakban.

És ez a lista még csak 2018-as adatokat tartalmaz, a következő évi összesítésben megcélozzuk a TOP3-at?

Forrás: The Economist / Instagram

Friss hírek

11 havi mélyponton az euróövezeti BMI

A vártnál minimálisan nagyobb mértékben lassult az euróövezet gazdasági teljesítménynövekedése januárban, tizenegy hónapja a legkisebb emelkedést mutatta a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzési menedzser indexének hétfőn ismertetett előzetes értéke.

Read More »

Kiürítik a kijevi amerikai nagykövetséget

A brit külügyminisztérium vasárnap ismertetett értesülései szerint Moszkva Oroszországgal baráti viszonyt ápoló ukrán politikusokat akar hatalomra juttatni Kijevben. Az amerikai belügyminisztérium felszólította a Kijevben lévő amerikai nagykövetségen dolgozók családtagjait, hogy hagyják el az országot, mivel az orosz támadás bármikor megkezdődhet.

Read More »

Leave a Reply