Elstartolt az S BLOCK blokklánc technológia

A nemzetközi elismertségnek örvendő 2019. évi blokklánc-technológiai konferencia, a WBF (World Blockchain Forum) Singapore Technology Conference június 22-én került megrendezésre Szingapúrban, a Marina Bay Sands szállodában. A konferencián most első alkalommal bemutatkozott annak társházigazdája, az S BLOCK, és tájékoztatta a résztvevőket küldetéséről, mely így hangzik: „Unleash your digital assets” („Engedd szabadjára a digitális eszközeidben rejlő erőt”).

A konferencián az ágazat számos neves, élvonalbeli képviselője és a blokklánc szerte a világról érkező rajongói vettek részt, ideértve a világ 30 országából (mint például Svájcból, Németországból, Franciaországból, Oroszországból, Japánból, Koreából, Brazíliából, Ausztráliából, Argentínából és Kanadából) érkező, a szektorban már veteránnak tekintett több mint 500 szakembert is. A technológiában bennfenteseknek számító hozzáértők érdekfeszítő globális ágazati meglátásokat osztottak meg a résztvevőkkel. A konferenciát a nemzetközi blokklánc ágazat részéről igen nagy érdeklődés kísérte.

Június 22-én, délelőtt az S BLOCK Global Foundation (S BOCK Globális Alapítvány) elnökét, Ivant, felkérték, hogy tartson nyitó előadást, melynek címe a „Digitális pénztárca következő generációja” (Next Generation Digital Currency Wallet) volt. A konferencia adott alkalmat az S BLOCK több mint 30 országra kiterjedő tevékenységének hivatalos elindítására is, mely minden bizonnyal utat nyit a határok nélküli jövő felé. A rendezvényen ugyanakkor az S BLOCK aláírt egy stratégiai megállapodást a DUSD-vel és a WBFexszel, melynek célja az S BLOCK fejlődésének felgyorsítása.

Június 22-ének estéjén az S BLOCK kizárólagos szponzorálásával sor került a „Fortune Night” (Szerencsés éjszaka) elnevezésű zárófogadásra, ahol megjelentek az ágazat „nagyágyúi”, hogy megosszák tapasztalataikat és véleményüket az ágazatban 2019-ben tapasztalható új trendekről.

Az S BLOCK globális újta

Az S BLOCK meghívásának eleget téve a világ különböző országaiban megrendezésre kerülő konferenciasorozat (WBF World Tour) részeként most Szingapúrban lefolytatott technológiai konferencián részt vett az ún. „RegTech” (a hatósági előírásoknak való megfelelés biztosítása digitális eszközök, robotizáció vagy mesterséges intelligencia alkalmazásával, főként felhő alapú szolgáltatás révén) gyakorlat és a jövőbeli digitális technológiák témáját alaposan ismerő Paul Brody, az Ernst & Young Blockchain Technology egységének vezetője, Franklyn Richards, a LiteCoin társalapítója, Dr. Daniel Diemers, a PwC Strategy& egyik tulajdonosa, Tom Menner az R3 EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) szakértője és több ágazati vezető tisztviselő, akik beszéltek a blockchain 2.0 korszakának fejleményeiről. A kétnapos konferencia, amelyen több mint 4000 ágazati szakember, 500-nál is több médiaképviselő és mintegy 100 előadó vett részt, olyan élvezetes rendezvény volt, amely minden bizonnyal pozitív fogadtatásra talál majd a jövőben is a blockchain technológia felhasználói és rajongói körében.

Az ökoszisztéma szerkezetének és a termékek versenyképességének javítása érdekében az S BLOCK tovább kívánja fejleszteni a digitális pénzügyi tevékenységeket szerte a világon, azzal a céllal, hogy végül egy átfogó és teljes digitális pénzügyi ökoszisztéma jöjjön létre. Az S BLOCK azon munkálkodik, hogy fokozatosan megvalósítsa küldetését, „mindenki számára elérhetővé téve a digitális eszközök használatát”, és globálissá bővítse tevékenységét egy jobb jövő kiépítése érdekében.

Forrás: Business Wire/OTS

  • Kapcsolódó cikkünk:

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »