Trump győzött, a kanadai bevándorlási hivatal honlapja lefagyott

Mivel Donald Trump lett az Egyesült Államok 45. elnöke, rengeteg amerikai keres rá, hogy merre tudná elhagyni az USA-t. Annyian, hogy a kanadai bevándorlási hivatal oldala teljesen összeomlott a nyomás alatt. Ha hinni lehet az embereknek, és nem csak a levegőbe beszélnek, Kanadának komoly bevándorlási hullámra kell számítania a választások után.

A kanadai honlapon rendszerint arról lehet tájékozódni, hogy milyen módja van akár a kanadai állampolgárság megszerzésének, akár annak, ha valaki az országban szeretne élni. Ám miután egyre biztosabb lett a republikánus elnökjelölt győzelme, annyian próbáltak felmenni egyszerre az oldalra, hogy az megadta magát, és immár órák óta nem elérhető.

Nem először történt hasonló eset: emlékezetes statisztikákat szolgáltatott nyáron a Google, amikor kihozták, hogy a Brexit-szavazás másnapjának délelőttjén a britek tömegesen kezdtek rákeresni arra, hogy mi az az EU, illetve miként lehet ír állampolgárságot kapni.

Kanada aktív szerepet játszott a számos országból érkező menekült befogadásában az elmúlt hónapokban. A kormány folyamatosan azt hangoztatta, hogy tárt karokkal várják a szíriai háború elől menekülő embereket, és ezért mindenki elismerését fejezte ki az ország felé.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: Independent

Friss hírek

Leave a Reply