Bugár: a legrosszabb egy Smer-SNS kormány lenne

Bugár Béla, a Híd elnöke meg van győződve arról, hogy le lehet váltani az egyszínű kormányt.

A legrosszabb kormány, ami a választások után megalakulhat, egy Smer-SNS kormány lenne. A második legrosszabb verzió egy egyszínű kormány lenne – mondta Bugár Béla a TA3 V politike című műsorában.

Bugár szerint Szlovákia számára egy jobboldali kormány lenne a legjobb. „A célunk egy jobboldali kormány létrehozása“ – reagált a Smer és a Híd esetleges koalícióját felvető kérdésre. A Híd vezetője bízik abban, hogy pártja a választásokon két számjegyű eredményt fog elérni.

Bugár Béla meg van győződve arról, hogy le lehet váltani az egy pártból álló kormányt. Hozzátette, Szlovákia eljövendő kormányának stabilnak kell lennie.

A jobboldali kormány magja Bugár szerint a Híd, a KDH és a Sieť lenne. Procházka pártjával kapcsolatban megjegyezte, hogy a Sieť új párt, és azok mindig kockázattal járnak. „Fontos, hogy a pártelnök határozott és erős legyen a döntések során“ – mondta.

Bumm.sk / TASR

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »