Korrupció miatt vizsgálódnak Marosvásárhelyen

Csütörtök reggel a marosvásárhelyi városháza főépítészének irodájában, valamint a beruházásokat irányító műszaki igazgatóságon vizsgálódott a korrupcióellenes ügyészség (DNA).

Az ügyészek jártak a Romgaz gázszolgáltató vállalat székhelyén, illetve más cégeknél és magánszemélyeknél is. Az Agerpres beszámolója szerint az érdekelte őket, hogy a Romgaz milyen szerződés alapján végzett el egy sor beruházást, például vezetékek lefektetését, beszerelését a marosvásárhelyi Belvedere negyedben.

A városházán az erre vonatkozó iratokat, engedélyeket vizsgálták, ugyanis alapos a gyanú, hogy ezek a munkálatok hiányoznak a Romgaz beruházási terveiből. A polgármesteri hivatal utóbb közleményben erősítette meg, hogy a DNA a Belvedere negyedben végzett munkálatok iránt érdeklődött.

Kitekintő / Maszol.ro

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »