Bugár nem örülne a széles koalíciónak

Bugár Béla nem örülne, ha az idei parlamenti választások után széles koalíció jönne létre Szlovákiában, mivel ezzel rossz tapasztalatai vannak a Híd vezetőjének.

Bugár a SITa hírügynökségnek adott interjújában elmondta, hogy a legjobb az lenne, ha a KDH, a Sieť és a Híd pártok alakíthatnának koalíciós kormányt. „A választások után meglátjuk, ki kell-e egészíteni még valakivel a koalíciót” – mondta Bugár. A Híd vezetője szerint nagyon fontos, ki lenne az esetleges negyedik koalíciós partner. „Nem szabad elfelejtenünk, hogy a koalíciós kormány bukása bármikor bekövetkezhet. Éppen ezért a képviselőknek határozottan ki kell állniuk a kormány mellett. Ezt nem lehet olyan képviselőkkel, akik azt állítják magukról, hogy függetlenek, mert ők bármikor úgy dönthetnek, nem támogatják a kabinet intézkedéseit” – tette hozzá.

Az Új Szó sorait idéztük.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »