Kárpátalja számára a 2016-os év az utak éve lehet

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója kitűzte a 2016-os évi céljait.

„Van számos kulcsfontosságú teendő, amit meg szeretnék valósítani az elkövetkezendő évben. Az első ezek között az útjavítás. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kárpátalja számára a 2016-os év az utak éve legyen. Elérem, hogy az Ukravtodor és a Regionális Fejlesztési Alap több támogatást nyújtson megyénknek, valamint a helyi büdzsék is segíteni fogják a munkálatokat – mondta el a kormányzó a Holos Karpatnak adott interjújában.

Hozzátette, hogy a Krím félsziget elvesztése után számos nemzetközi és országos fesztivált, sporteseményt megyénkben fognak megrendezni. Kárpátalja rendelkezik minden természeti adottsággal, hogy ilyen nívós események helyszíne legyen, már csak az utakat kell helyrehozni. Elmondta, hogy a választások sikeresen lezajlottak, most már a gazdasági kérdésekkel kell foglalkozni.

Kitekintő / Karpatinfo.net

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »