Argentína: Scioli egyesítené a peronista ellenzéket

Daniel Sciloli a peronista ellenzék egyesítését sürgeti annak érdekében, hogy a jövőbeli kormányzat alatt minél több argentin érdekeit képviselhessék.

Buenos Aires kormányzója, a Frente para la Victoria (FpV) idei elnökjelöltje, Daniel Scioli úgy tekint a peronizmus jövőjére, mint fő ellenzéki pólusra, és felszólít, hogy „erőfeszítéseket kell tenni az egész peronizmus, valamint egyéb, a FpV szellemiségében működő szektor egységének elérése érdekében”.

A kirchnerista politikus, aki egy héttel ezelőtt alulmaradt Mauricio Macrival szemben az argentin elnökválasztásokon, hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormányzat alatt egyre növekednie kell a peronista ellenzéknek, hogy minél több argentin állampolgárt képviselhessenek”. Kijelentette, hogy a peronizmus mindig is ellenzéki szellemiséggel működött és ezután is így kell tennie”. Állítása szerint peronista vezetőként jövője olyan lesz, „mint egy átlagos argentin állampolgáré óriási felelősséggel”.

Gál Jolán

Friss hírek

Érdemes drága kerti bútorra költeni? (x)

Amikor a kültér berendezéséről van szó, a fő szempont elsősorban az esztétikum és a kényelem. Pedig a kerti garnitúrák kiválasztása egyben jelentős pénzügyi döntés. Ha szem előtt tartjuk, hogy egy bútorszett hosszú éveken át szolgálja a családunkat, emellett növelheti ingatlanunk piaci értékét, jó úton járunk.

Read More »