Ford Petrányi. 1992 óta a piacon.

Mindenre van Transitunk

Családi vállalkozásként jól tudjuk, hogy milyen egy vállalkozás élete, mennyi mindennel kell foglalkozni, s az idővel milyen jól kell gazdálkodni. Éppen ezért örülünk, hogy olyan megoldást tudunk kínálni a vállalkozásoknak, amely megkönnyíti és gördülékenyebbé teszi a dolgos hétköznapokat.

3 márkakereskedésünkben több mint 150 szakember dolgozik azért, hogy mindenki megtalálja a vállalkozása számára leginkább megfelelő haszongépjárművet. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleinket olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több mint 10 éve dolgozik velünk.

Az új Transit modellpalettával mindenkinek kínálunk megoldást, „Mindenre van Transit.”

Nemcsak a már jól ismert nagy teherbírás, rakodási terület, praktikusság, de az üzemben tartási költségek kedvező mivolta is meggyőző.

Haszongépjármű Centrum

A Ford Petrányinál szakértő kezekben van gépjárműve szerviz tekintetében is. Ford Haszongépjárművekre speciálisan kifejlesztett eszközökkel javítjuk, vizsgáljuk át a Ford Transit család bármely tagját.

NHP 2,5%-os fix kamat már csak idén

A Magyar Nemzeti Bank által refinanszírozott, a Növekedési Hitelprogram (továbbiakban NHP) keretében megvalósított gépjármű lízing konstrukció elérhető a Ford Petrányi kínálatában. Már csak december 31-ig – páratlanul előnyös finanszírozási körülményekkel vásárolhatja meg a cégéhez leginkább illő Ford Transit haszongépjárművet.

E finanszírozási megoldással 2,5%-os fix ügyleti kamat mellett finanszírozhatók kishaszongépjárműveink. Éljen a lehetőséggel, már csak idén van erre lehetősége!

Akikhez most szólunk Minden** olyan kis-, közép- és mikro vállalat, valamint egyéni vállalkozó, őstermelők, családi gazdálkodók, akik szeretnék hatékonyabbá tenni vállalkozásukat.

Részletek

Megújult honlapunk (www.fordpetranyi.hu) és munkatársaink állnak rendelkezésre a további részletekkel kapcsolatban: http://www.fordpetranyi.hu/ajanlatok/ford-haszongepjarm-vek-ajanlat/

**2004. évi XXXIV. törvény fogalmai szerint KKV-nak minősülő. Belföldi székhely. Az állam vagy az önkormányzat közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedése – tőke vagy szavazati joga alapján – külön-külön vagy együttesen sem haladhatja meg a 25%-ot. Akár külföldön lévő kapcsolt – és partnervállalkozásaival összevont (konszolidált) éves beszámolója, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősül.

A fent említett ajánlat 2015. december 31-ig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A fent leírtak nem minősülnek ajánlattételnek. További részletekért forduljon márkakereskedésünkhöz.

Gépház

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »