Most Ön is felhívhatja a volt államfőt

Az egész világgal megosztotta a mobiltelefonjának a számát Traian Băsescu röviddel azután, hogy belépett a Népi Mozgalom Pártba (PMP).

A volt államfő ugyanis kiposztolta a Facebook-oldalára a belépési nyilatkozatot, amelyen a személyes adatai is szerepelnek. A politikus csupán a személyi számát törölte ki a dokumentumról, a vezetékes telefonjának és a mobiljának a száma megtekinthető, sőt az e-mail cím is látható.

Traian Băsescu péntek délelőtt jelentette be, hogy belép a korábban a védnöksége alatt létrehozott PMP-be. Jelezte, azért tér vissza a politikába, hogy megvédje azt, amit 2004 és 2014 között két elnöki mandátuma alatt felépített. Kijelentette, nem gondolta, hogy a két elnöki mandátum után ismét párttag lesz, de rákényszerítették erre a lépésre azok, akik „bősz lejáratási kampányt” indítottak ellene.

Kitekintő / Maszol.ro

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »