Még mindig Fico a választások esélyese

Amennyiben e hónapban tartanák a parlamenti választásokat, akkor a Smer szerezné meg a szavazatok 34,8 százalékát, írja az Új Szó.

A Polis Slovakia közvélemény-kutatásában ismét a parlamenti pártok támogatottságát vizsgálták meg 1 469 ember bevonásával. Az eredmény szerint a Smer végezne az első helyen, 62 mandátumot szerezve meg. A második a Procházka-féle Sieť lenne (11,8%), a harmadik helyen a Híd állna (8,8%).

A parlamentbe kerülne négy további párt is: a KDH (8,4 százalék – 15 mandátum), az SNS (8,1% – 15 mandátum), az OĽaNO (6,9% – 12 mandátum), valamint az MKP is átlépné a parlamenti küszöböt kereken 5 százalékkal (9 mandátum). A felmérésben szereplők egyötöde nem menne el választani, ugyancsak minden ötödik ember nem tudta eldönteni, hogy kire adná le a voksát.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »