Így csaltak a választási kampányban

Igor Matovič szerint a hangfelvételből könnyen felismerhető Radoslav Procházka hangja.

Igor Matovič, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽaNO) elnöke a szerdán tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy hangfelvételen őrzi azt a beszélgetést, amelyen Radoslav Procházka feketén próbálta elintézni reklámfelület bérlését Matovič újságában. „Felvétel őrzi Radoslav Procházka velem folytatott beszélgetését. A felvétel létezik, ebben a laptopban is megvan, illetve más adathordozón is megtalálható. Ezt a bizonyítékot csak akkor jelentetem meg, amikor úgy fogom látni, hogy a nyilvánosság igényt tart rá.” – jelentette be az OĽaNO főnöke, majd hozzátette, hogy nem kezdene vádaskodásba egy bűnözővel bizonyítékok híján.

Elmondása szerint felkészült a Háló főnökére és a felvétel meghallgatása után senki sem fog kételkedni, hogy kivel is beszélgetett Matovič. A képviselő megjegyezte, hogy nem lenne szükség a felvételre, ha Procházka férfiasan viselkedne és színt vallana.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »