kampány

Csaknem 14 milliárd dollárt költhetnek a kampányra az amerikai jelöltek

A Center for Responsive Politics által összegyűjtött adatok szerint az elnöki és a kongresszusi kampányokra költött összeg majdnem 14 milliárd dollárra rúghat az idén. Ez több mint kétszerese a 2016-os választásokon elköltött összegnek, sőt, több, mint amit a jelöltek az előző két elnökválasztás során összesen kampánycélokra költöttek. A választás napjáig az elnöki kampány várhatóan 6,6 milliárd dolláros összköltséggel jár, míg ...

Read More »

Bidennek jól jön Trump elhibázott járványkezelési stratégiája

Joe Biden kampánystábjának helyettes vezetője vasárnap az ABC televíziónak nyilatkozva azt mondta, hogy a Biden-kampány a választásokig még hátralévő szűk 30 napban elsősorban a koronavírus-járványra összpontosít és üzenete az lesz, hogy a demokrata párti elnökjelölt jobban kezelte volna a pandémiát Donald Trump jelenlegi elnöknél.

Read More »

Ömlik a pénz Trump kampányszámlájára

Donald Trump amerikai elnök újraválasztási kampányának számlájára a kedd este Floridában tartott választási nagygyűlés óta szerda estig 24,8 millió dollár érkezett - jelentette be szerdán Ronna McDaniel, a Republikánus Párt elnöke Twitteren.

Read More »

Egymásra licitálnak az olasz pártok a választási kampányban

A munkajogi reform, több száz törvény, a kötelező védőoltások, a közszolgálati televízió és rádió előfizetési díjának eltörlése, valamint egy új nyugdíjrendszer létrehozása is a kampány fő témái között szerepel Olaszországban, ahol március 4-én tartanak parlamenti választásokat.

Read More »