Két diákot vertek meg tanáraik Háromszéken

Egy nap alatt két diákverésről érkezett bejelentés a rendőrségre Háromszéken. Mindkét, tanáraik által bántalmazott diák kamaszkorú, egyikük három napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

„Kivizsgálás folyik mindkét ügyben. Véletlen, hogy egy nap alatt két bejelentés érkezett” – mondta Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő, aki nem volt hajlandó más, hasonló esetekről is beszámolni. Szerinte ez a típusú agresszió elszigetelt jelenség a megyében.

A diákbántalmazások egyike Nagyborosnyón történt. A 12 éves fiút szünetben verte meg a tanára. Addig ütlegelte, hogy három napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A feljelentéshez ebben az esetben törvényszéki orvosi látleletet is csatoltak. A 13 éves lányt Sepsiszentgyörgyön az iskolaigazgató pofozta fel. Hogy melyik iskola igazgatója, azt nem közli – tette hozzá a szóvivő. Az esetet az 112-es segélyhívószámon jelentették. A feljelentést mindkét esetben a szülők tették. A pedagógusok ellen eljárás indult.

Székelyhon.ro

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »