Durrant a pezsgő a tőzsdei nap végén

Pezsgő durrant Amerikában tegnap, miután a Dow Jones új historikus csúcsra emelkedett. Az S&P 500 esetében csupán 1,5 pont választott el minket az ünnepléstől. A trend egyelőre úgy látszik, hogy nem tud fordulni, ráadásul a VIX index (7%-ot esett 12,77 pontra) mozgása is arra utal, hogy a kockázat csökken és további emelkedés jöhet.

Már a könyökünkön jön ki, de nem mehetünk el szó nélkül Ciprus legújabb alakítása mellett. A Fitch negatív felülvizsgálat alá helyezte az országot. Nem lepődnénk meg, ha valóban le is minősítenék a szigetországot a bankrendszer jelenlegi helyzete és a bankbetétekre kivetendő adó után. A Fitch jelenleg B besorolást tart érvényben Ciprusra, mely mélyen a befektetési kategória alatt van, Magyarország adósminősítése alatt 4 fokozattal.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »