MOL/INA: apa kezdőőőőődik

Ismét a horvát lapok címlapjára került a MOL és az INA sztorija, mivel a hét elején megtartott igazgatósági ülést követően ismét Áldott Zoltán INA-vezérigazgató menesztéséről cikkezett a média. Hasonló hírek rendszeresen felbukkantak az utóbbi hónapokban, években; ami annak köszönhető, hogy az INA a legnagyobb horvát cég és a helyiek nem nézik jó szemmel, hogy a MOL-csoport szerves részét képezi a társaság. Az ehhez hasonló kommentárokat korábban is politikai színezetűnek véltük, ezért nem számítunk arra, hogy érdemben érintené a MOL-csoport stratégiáját.

A horvát kormány és a MOL korábban megkötött szerződésének módosítására bármikor van lehetőségük a feleknek, azonban a horvátok is tudják, hogy az INA fejlesztéseihez, expanziójához szükséges pénz előteremtése markáns terheket róna a horvát költségvetésre.

Equilor

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »