Ismét indul a jelentési szezon

Ben Bernanke szavainak első hulláma kiábrándulást, második vonulata emelkedést hozott a börzéken. A Fed-elnök ma is tart szeánszot 16 órától, ám ennek tartalma nem tér el lényegesen a tegnapi mondandójától. A hangulat tehát a tegnapi európai mélyrepülést követően pozitívba válthat, felívelést főleg a kelet-európai bankrészvényektől várunk (pl. Erste).

Az Intel tegnap borús jövőképet tett közzé, ami a technológiai szektorban okozhat rámolást a mai napon.

Ma reggel a Credit Suisse publikálta idő előtt a negyedéves számait; aggodalomra nem ez, hanem a mintegy 9 milliárd dolláros tőkeemelés jelent. Ennek egy része új részvények kibocsátásából származik, más része pedig meglévő kötvények tőkekonverziójából, ezzel tehát egyelőre rendeződik a bankház tőkehelyzete Európából a spanyol mentőcsomag, illetve a banki kötvényeken elszenvedhető veszteséggel kapcsolatos kérdések színezik majd a napot.

A kora délutáni órákban a Bank of America, este pedig az IBM, az eBay és az American Express számaira érdemes figyelni.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »