Futballszurkolók verték a tanácselnököt

Futballszurkolók bántalmazták Kiss Sándort, a Bihar megyei tanács alelnökét és annak fiát egy romániai labdarúgó-mérkőzés végén, amelyet a Bihar megyei bajnokság keretében rendeztek meg – adta hírül csütörtökön a Krónika című újság honlapján.

Az erdélyi újság a crisana.ro és az ebihoreanul.ro román nyelvű portálokat idézi, amelyek szerint az incidens állítólag a hétvégén történt a Bihar megyei Avram Iancu településen, ahol a helyi csapat a Kiss Sándor által finanszírozott Pályi Kinder Junior együttessel játszott.

A vendégek győzelmével véget ért találkozó végén állítólag tíz feldühödött helyi szurkoló az önkormányzati vezetőt, valamint a pályi csapat három cserejátékosát bántalmazta, közöttük a politikus fiát, illetve két román nemzetiségű csapattársát. A román portálok szerint a Bihar megyei csapat pályáján nem először fordult elő hasonló incidens.

Kiss Sándor a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Bihar megyei szervezetének az elnöke is. Az MTI többszöri megkeresésre sem tudta elérni csütörtökön a politikust. A Bihar megyei rendőrség péntekre ígért tájékoztatást az ügyben.

MTI

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »