Újabb jó hír a Richter háza táján

Végre megérkezett a bejelentése a cariprazine (RGH-188) kapcsán.A Richter ma reggeli közleménye szerint skizofrénia vonatkozásában pozitív teszteredményekkel szolgált a fázis III vizsgálat. A teljes örömhöz azonban a folyamatban lévő bipoláris depresszió kapcsán is kellenek a kedvező vizsgálati eredmények. Optimális esetben már idén kezdeményezhetik a hatóanyag törzskönyvezését az USA-ban, aminek nyomán a 2014/2015-re tervezett kereskedelmi indulás is előbbre kerülhet.

A bejelentést véleményünk szerint kedvezően értékelik majd a piaci szereplők, néhány százalékos plusz is lehet ma a Richter papírokban. Várakozásunk szerint a tegnapi Esmya-hírrel karöltve ismét fókuszba kerül a részvény, ezért nem lennénk meglepve, ha néhány héten belül ismét 40 ezer forint felett forogna a papír.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »