Szlovákiában Bugárnak hisznek leginkább az emberek

Az AKO közvélemény-kutató ügynökség szerint a legmegbízhatóbb és legszimpatikusabb szlovákiai politikus Bugár Béla, a Híd párt elnöke. Bugárnak az emberek 68 százaléka, Ján Budajnak (Zmeny z dola mozgalom) 60, Robert Ficónak pedig 55 százaléka hisz.

A telefonos felmérés január 27. és 31. között készült, 600 válaszadó részvételével, a következő kérdés alapján: „Képzelje el, hogy a parlamenti választásokon nem pártokra, hanem személyiségekre kellene szavazni. Mennyire tartja megbízhatónak, szimpatikusnak azokat a politikusokat, akiknek a nevét felolvasom.“

A felmérés eredménye szerint Vladimír Mečiar a leginkább elutasított, hiszen az emberek 85 százaléka tartotta megbízhatatlannak és ellenszenvesnek. A negatív listán Nora Mojsejova, a vulgáris „tévéceleb” (81%), az SDKÚ-DS elnöke Mikuláš Dzurinda (78 %), a nacionalista Ján Slota (68%) és az SaS elnöke, Richard Sulík következik.

Bugárnak a megkérdezettek alig egyharmada nem hisz, Ján Budajnak a 40, Robert Ficónak pedig 45 százalékuk nem hisz.

Paraméter.sk

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »