Havat lapátolt Emil Boc

Lapátot ragadott és néhány percig segített a hóeltakarításban Emil Boc miniszterelnök csütörtökön, a Bukarest-Piteşti autópályán – írja a Krónika.

Miután részt vett a sürgősségi helyzeteket kezelő kormánybizottság csütörtöki ülésén, Emil Boc miniszterelnök az A1-es autópálya egyik szakaszához utazott a a védelmi, illetve a belügyi tárca vezetőjével. A kormány honlapján is közölt fotók szerint a kormányfő magas szárú téli bakancsban néhány percig lapátolja a havat egy elakadt gépkocsi körül.

Az újságírók gyűrűjében zajló akció közben látható, hogy a törött orrú Audi Q7-es terepjáró körül korábban már eltakarították a hó nagy részét.

Krónika.ro

Felkapott hírek

Friss hírek

Feszült a helyzet Ukrajnában, aggódik a G7

A világ hét legfejlettebb iparú országának külügyminiszterei és Josep Borrell, az EU kül-és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn közös állásfoglalásban fejezték ki aggodalmukat amiatt, hogy Oroszország jelentős haderőt vont össze az ukrán határ mentén és az általa önkényesen elcsatolt Krím-félszigeten.

Read More »

Országos járványügyi szabályozásra váltana Németország

A szövetségi kormány várhatóan kedden, egy rendkívüli ülésen fogadja el és terjeszti a törvényhozás elé az új rendszert leíró jogszabályt. A fertőző betegségek elleni védekezésről szóló törvényt módosító javaslat révén a széttartó, tartományonként változó szabályozás helyébe országosan egységes előírások kerülnek.

Read More »