Mit vár Medvegyev a párttól?

Dmitrij Medvegyev orosz elnök október 8-án találkozott a hatalom pártjának, az Egységes Oroszország aktivistáival. A párt választási listájának élén álló Medvegyev, aki így minden eséllyel Oroszország miniszterelnöke lesz, kifejtette, hogy mit vár a párttól a jövőben.

„Mindenki számára, aki az Egységes Oroszországgal szimpatizál, rá szavaz, vagy tagja, fontos, hogy kézzelfogható eredmények valósuljanak meg minden évben, minden hónapban, minden nap. A pártnak a valóságos ügyek pártjának kell lennie, mert csak akkor kap majd bizalmat” – fogalmazott Medvegyev az aktivisták előtt.

Medvegyev végül azt tanácsolta a párt aktivistáinak és vezetőinek, hogy semmilyen esetben sem „hajoljanak el a mindekori problémáktól”. „Remélem, hogy mindannyian pont ilyen hozzáállást fogunk majd tanúsítani” – zárta beszédét.

Tóth I. Dávid

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »