Meghalt a férfi, aki harminc évig erőszakoskodott lányával

Holtan találták kórházi ágyában „Mariquita rémét”. Arcedio Álvarez három évtizeden át tartotta fogva saját lányát és a tőle született nyolc gyermekét.

Arcedio Álvarezt holtan találták kórházi ágyában – nyilatkozta Édgar Amaya, a kolumbiai Ibague város kormányának titkára. Álvarez ebben a városban töltötte 2009 óta büntetését. Az elítélt saját lánya fogva tartásáért és szexuállis bántalmazásáért kapott 15 év és hét hónapnyi fegyházbüntetést. A kislánykora óta fogva tartott, ma már 37 éves Alba Nidia Álvarez, a több évtizeden át tartó fogság alatt tizenegy gyermeknek adott életet, ám közülük csupán nyolc maradt életben. Az asszony elmondta, hogy apja egész életében kihasználta nem csak őt, de a tőle született gyermekeit is. Alba kilenc évesen adott életet első gyermeküknek.

Álvarez halálát több hetes szenvedés előzte meg, különböző betegségekkel gyakran kellett kórházba szállítani. Az Országos Fegyház Intézet nyilatkozatából kiderül, hogy az epehólyagját is el kellett távolítani a közelmúltban. Jelenleg szakértők megerősítésére várnak, hogy teljes bizonyossággal kijelenthessék, természetes halállal halt meg a 61 éves bűnöző, „Mariquita szörnye”.

Vandlik Mária

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »