Elindult Pekingbe a moszkvai turistavonat

Augusztus 15-én este indult útjára először az „RZsD Tur” (Oroszországi Államvasutak) Moszkva-Peking, Peking-Moszkva nemzetközi turistavonata – jelentette be a cég. A projektet az „Intourist” utazási iroda közreműködésével hozták létre.

A hétfőn induló első járat a moszkvai Kazanyi pályaudvarról augusztus 29-re ér Pekingbe, és az út során megáll Kazanyban, Jekatyerinburgban, Novoszibirszkben, Krasznojarszkban, Irkutszkban, Ulan-Udeben, Ulanbatorban és Erljanyban. A program magában foglalja a megállóhelyeken szervezett kirándulóprogramokat, sőt egy Bajkál-tó körüli vonatutat és egy éjszakát egy mongol jurtában is.

A vonat hálókocsis, luxus és zuhanykabinos vagonokból, hálókocsikból, két étteremkocsiból, bárkocsiból és étkezőkocsiból áll.

Tóth I. Dávid

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »