Correa Twitteren és Facebookon


Rafael Correa ecuadori elnök követi a latin-amerikai társai által indított hagyományt, vagyis regisztrálta magát Twitteren és Facebookon is MashiRafael néven (mashi kecsua nyelven annyit tesz: barát vagy társ).

A venezuelai, az argentin és a chilei elnökhöz hasonlóan Correa célja is az, hogy a közösségi oldalak előnyeit kihasználva tudjon kommunikálni választóival. Bár egyelőre bejegyzéseket még nem írt, több százan ’lájkolták’ már Facebookon, és Twitteren is rengetegen követik. Mindkét oldalról el lehet jutni egyébként az elnök 2010-ben indított, Economía en bicicleta nevű, gazdasági kérdésekkel foglalkozó blogjához. Chávez lelkesen üdvözölte ’társát’ – stílusosan – a Twitteren keresztül, és egyben gratulált neki az Unasur-találkozón elért eredményekért, ahol a rákos Chávez személyesen nem vett részt.

Duzs Éva

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »