Magyarország már nem határos Ukrajnával?

Egy orosz turisztikai honlapon közölt térkép szerint Szlovákiát Csehország, Ukrajna helyét pedig Szlovákia foglalta el – gyanúsan észrevétlenül.

A magyarországi turisztikai nevezetességeket bemutató orosz Turizm.ru internetes honlapon közölt Magyarország-térkép szerint hazánkat   keletről, délről és nyugatról továbbra is Románia, Szerbia, Szlovénia és Ausztria határolja. Az északi oldalról viszont Csehországgal került közvetlen érintkezésbe Magyarország, míg az északkeleti határszakaszra Ukrajna helyére Szlovákia került.

Néhány szélsőséges ukrán hírportál az oroszok által kreált térkép mögött Moszkva álmát vélik felfedezni, míg a mérsékelt internetes hírújságok az oroszok hasonló tájékozatlanságával magyarázzák a bakit, ami többek között az amerikaiakra is abszolút jellemző.

Kitekintő / Borsod Online

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »