Újabb részlet derült ki a közelgő részvénykibocsátásról

Megszülték a kibocsátási árat a Glencore részvénykibocsátását vezénylő bankok, amely nem más, mint az elsődleges tájékoztatóban szereplő kibocsátási ársáv közepe, vagyis 5.30 GBP. Ez vélhetően annak köszönhető, hogy az utóbbi hetekben kissé ledarálták a nyersanyagpiacot a befektetők, így a szektor megítélése is romlott valamelyest.

Mindazonáltal érdekes a döntés, hiszen a piaci pletykák szerint négyszeresen jegyezték le a szereplők a felkínált pakettet, ami arra utal, hogy megijedt a Glencore menedzsmentje egy esetleges piaci borítástól az IPO után.

A menetrend szerint az allokációt követően már ma elindulhat a korlátozott kereskedés a Glencore részvényeivel, a normális debütálás azonban csak a jövő hét elején várható. A jegyzésben részt vevő ügyfeleink részére folyamatosan adunk tájékoztatást az aktuális helyzetről.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »