Újabb részlet derült ki a közelgő részvénykibocsátásról

Megszülték a kibocsátási árat a Glencore részvénykibocsátását vezénylő bankok, amely nem más, mint az elsődleges tájékoztatóban szereplő kibocsátási ársáv közepe, vagyis 5.30 GBP. Ez vélhetően annak köszönhető, hogy az utóbbi hetekben kissé ledarálták a nyersanyagpiacot a befektetők, így a szektor megítélése is romlott valamelyest.

Mindazonáltal érdekes a döntés, hiszen a piaci pletykák szerint négyszeresen jegyezték le a szereplők a felkínált pakettet, ami arra utal, hogy megijedt a Glencore menedzsmentje egy esetleges piaci borítástól az IPO után.

A menetrend szerint az allokációt követően már ma elindulhat a korlátozott kereskedés a Glencore részvényeivel, a normális debütálás azonban csak a jövő hét elején várható. A jegyzésben részt vevő ügyfeleink részére folyamatosan adunk tájékoztatást az aktuális helyzetről.

Kitekintő / Equilor

Felkapott hírek

Friss hírek

Négy hétre lezárják Szingapúrt

Szingapúr a világ egyik legkevésbé fertőzött országa, a koronavírus-járvány első hulláma óta nem volt érzékelhető növekedés az esetszámokban, a napi új fertőzöttek száma utoljára tavaly szeptemberben járt napi 50 felett és eddig összesen 31-en haltak meg a betegségben az 5,89 millió lakossal rendelkező országban.

Read More »