Jól teljesít Járai biztosítója

A társaság tájékoztatója szerint 8 milliárd forintot meghaladó biztosítási díjbevétellel zárták az első negyedévet, amely több, mint 50%-os emelkedést jelent 2010 azonos időszakához képest. Ez döntően az új befektetési egységhez kötött életbiztosítások (unit-linked) térnyerésének köszönhető, ám a pontos részletek majd csak a májusban esedékes gyorsjelentés kapcsán válnak nyilvánossá.

A bejelentés összhangban van az idei évre várt bruttó 34,8 milliárd forintos díjbevételi várakozásunkkal, amely nagyjából megegyezik a menedzsment által nemrég vázoltakkal is. Ez kedvező momentumnak tekinthető, ám a részvényárfolyamban vélhetően nem okoz majd kilengést, mivel a befektetők sokkal inkább más tevékenységek (pl. nem-életbiztosítási szegmens) felfutására fókuszálnak.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

Meglepetést okozott a francia előválasztás

Valérie Pécresse, a Párizs körüli Ile-de-France régió elnöke és Eric Ciotti dél-franciaországi képviselő jutott tovább csütörtökön a francia jobbközép Köztársaságiak (LR) államfőjelölt-választó szavazásának második fordulójába; előbbi a párt liberálisabb szárnyához, míg az utóbbi a legjobboldalibb, bevándorlásellenes szárnyához tartozik.

Read More »

Leave a Reply